Op woensdag 19 augustus 2015 wordt het nieuwe BMX-dirtparcours aan het speelplein "De Wip" in Nijlen feestelijk geopend. Het nieuwe parcours is te bereiken via zowel de Laurys Gewatstraat als de Elsendonkstraat. De feestelijkheden bestaan uit twee delen. Eerst is het aan de jongeren zelf om het terrein te voorzien van de nodige graffiti en 's avonds is er de officiële opening.

In de namiddag zijn alle jongeren van Nijlen welkom vanaf 14 uur om het parcours te proberen en in te rijden. Naast het parcours wil de sportdienst de jongeren ook verwennen met een workshop graffiti, begeleid door professionele artiesten. Op die manier kunnen de jongeren het speelplein zelf afwerken naar hun eigen zin en worden de kale muren prachtig bewerkt. Zo wordt "De Wip" een echt speelplein. Deze activiteiten zijn gratis.

Officiële opening om 19.30 uur.

Om 19.30 uur is er dan de officiële opening en persvoorstelling in aanwezigheid van het gemeentebestuur. Uiteraard zijn alle jongeren dan ook welkom, in het bijzonder om de schepen van sport eens sportief aan het werk te zien op het nieuwe BMX-dirtparcours! Wij kijken er alvast naar uit.

Iedereen welkom op het BMX-dirtparcours op 19 augustus en natuurlijk ook daarna!

Meer informatie bij de sportdienst op 03 410 02 48 of via sportdienst@nijlen.be